Verkkokaupoista

Viime vuoden lopussa (2011) uutisointiin, että verkkokaupat ovat yleistyneet ja varsinkin suomalaiset ovat alkannet käyttämään niitä yhä enemmissä määrin. Tämä on tietysti erittäin hyvä uutinen kaikille verkkokauppaa pyörittävälle tai sitä suunnitteleville yritykselle.

Mitä sitten vaaditaan, että saadaan toimiva ja ennen kaikkea myyvä verkkokauppa? Jos siihen löytyisi muutama yksinkertainen sääntö olisi verkkokaupan pystyttäminen helppoa. Tässä kuitenkin muutama asia, jotka pitävät selvittää, jotta toimivan kaupan perustaminen on mahdollista.

  • Maksuliikenteen järjestäminen
  • Markkinointi
  • Asiakaspalvelu
  • Logistiikan hoitaminen

Eli kyseessä on paljon muutakin kuin jonkin teknisen verkkokaupan valinta. Onko sinulla aikaa ottaa kaikki selville, vai luotatko ammattilaisen apuun ja säästät paljon aikaa ja vaivaa?

Tuoteryhmät ja tuotteiden oikea sijoittelu niihin on tärkeää ja jos tuotteita on paljon. Verkkokaupassa saattoi olla asiakkaan hakema tuote, mutta hän ei sitä löytänyt ja siirtyi kilpailijan verkkokauppaan. Tämän ja monen muun asian vuoksi verkkokaupan seuranta on erittäin tärkeää. Nykyään on helppo nopeasti testata eri vaihtoehtoja ja katsoa mikä niistä myy parhaiten. Seuranta voi myös paljastaa, että suuri osa verkkokaupan käyttäjistä lopettaa juuri ennen viimeistä ratkaisevaa hiiren painallusta. Silloin on tehtävä muutoksie, jotta asiakas saataisiin tekemään ostos loppuun asti. Jos kauppiaalla ei ole tätä tietoa, ei hän pysty tekemään muutosta tai saattaa tehdä muutoksen väärään kohtaan.

Ottakaa meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri teille sopivat keinot!

Hakukoneoptimoinnista
Facebook deals nyt Suomessa

Samanlaiset artikkelit

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.verkkotuki.fi/

Suomen Verkkotuki Oy