Internet markkinointi

Googlen koneisto rummuttaa isolla äänellä omia mainoksiaan. Suurin osa yrityksistä varmaa luuleekin, että Googlen adwordsit ovat lähes ainoa keino mainostaa. Facebook on kanssa yksi vaihtoehto ja siellä yhden klikkauksen hinta on "paljon" halvempi kuin Googlen versiossa. MUTTA on myös muita ja mielestäni paljon parempi keinoja mainostaa...

Googlen ja facebookin avulla sivulle saadaan sivustolle lisää kävijöitä. Tämän olemme todistaneet lukuisissa tapauksisa. Mutta saadaanko niiden avulla ne oikeat kävijät jotka todella haluavat ostaa yrityksen tuotteita/palveluita?

Henkilökohtaisesti olen paljon valmiimpi maksamaan vaikka pikkuisen suuremman summan oikeasta kaupasta. Eli silloin on vaihtoehtona maksaa kiinteä komissio tai prosenttimäärä saadusta kaupasta. Tämä on mielestäni yrityksille erittäin hyvä vaihtoehto! Miksi maksaa kävijöistä kun voi maksaa vain saaduista kaupoista?

Sama päätee myös toisinpäin. Jos näytät omilla sivuillasi Googlen mainoksia saat siitä pienen korvauksen. Google yrittää sisällön mukaan näyttää sivulle sopivia mainoksia, mutta hyvin usein ne ei liity sisältöön / sivustoon mitenkään. Eikö olisi mukavampi näyttää vain itse valitut mainokset sivuillaan? Jos mainos sopii hyvin sivuston sisöltöön ja käyttäjä tekee ostoksen sivustonne kautta on kertakorvaus huomattavasti Googlen korvausta suurempi. Mutta jos kauppaa ei synny, ei myöskään komissiota makseta. On myös kampanjoita, joissa mainostaja on valmis maksamaan pienen korvauksen sivustoon tulijalle ja kaupasta vielä extra komission.

Ottakaa yhteyttä ja katsotaan mitkä olisivat teille paras vaihtoehdot markkinointiin?

Vakuutus / varmuuskopiointi
Hakukoneoptimoinnista

Samanlaiset artikkelit

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.verkkotuki.fi/

Suomen Verkkotuki Oy